Sodelovanje učencev s Hranilnico semen

Konec novembra so učenci nižjih razredov osnovne šole A. T. Linharta iz Radovlnjice obiskali Čebelarski center Lesce. Ogledali so si hranilnico ekoloških semen, izvedeli kako se izdelujejo satnice in se udeležili ustvarjalne delavnice – Izdelava slike iz naravnih materialov. Ekosemena inštitut, ki je omogočil izvedbo delavnice, – podaril je material za delavnico – se je na ta način učencem zahvalil za pomoč pri luščenju in prebiranju semen, ki so jih pridelali na biodinamičnem učnem vrtu ob osnovni šoli Radovljica .

Učenci so se na delavnici, ki sta jo vodili vodja Čebelarskega centra, Špela Kalan Razinger in dr. Maja Kolar, sodelavka Ekosemena inštitut, naučili kako lahko iz različnih semen nastane čisto prava slika.

Učenci so centru v zahvalo podarili nekaj svojih izdelkov, ki sta jih Špela in Maja uporabili za praznično okrasitev Čebelarskega centra.

 

VEČ PODROBNOSTI IZ DELAVNICE V FOTO GALERIJI:

 

2019-01-03T13:07:12+01:00 Dogodki, Semenjalnica|
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih